Ruben Bimmel

Game Development

Over mij

Ik ben een Game Development student aan de HKU. Ik hou er van om technologie te kunnen gebruiken om verhalen en omgevingen tot leven te kunnen brengen. Tijdens mijn opleiding heb ik aan veel verschillende prototypes kunnen werken. De afgelopen tijd heb ik mij vooral gericht op het programmeren met C# in Unity.

Programmeren is iets wat mij heel goed ligt en ik hou van de puzzel om nieuwe stukjes code werkend te krijgen. Op het moment focus ik mij vooral op het schrijven van nette code. Een van mijn grootste valkuilen is om eerst te proberen alles werkend te krijgen en daarna pas te beginnen met de code op te schonen. De laatste tijd heb ik hier al veel in geleerd en dit heeft ook een positief effect gehad op de structuur van mijn code.

Naast programmeren heb ik mij de afgelopen jaren ook in allerlei andere onderdelen van het maken van games verdiept. Hierdoor heb ik erg veel geleerd over het proces en de verschillende soorten software. In de toekomst wil ik mij meer gaan verdiepen in C++ en andere omgevingen dan Unity.

CV

Download hier mijn volledige CV:

⇩ CV

Vaardigheden

Programmeertalen

C#
C++
HTML & css
PHP & MySql
Java script
Python

Game engines

Unity
Unreal

Hardware

Oculus VR
Arduino

Software

Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe After Effects
Adobe Audition
Autodesk Maya
Substance Painter
ZBrush

Werkervaring

2013-2018 Weststrate VOF
Marketing, Desktoppublishing en onderhoud webshop
2009-2015 Jumbo Middelburg
Vulploegmedewerker

Nevenactiviteiten

2010-2011 Gamehouse Zeeland
Secretaris
2003-2011 Zeeuwse muziek school
Gitaar lessen & muziek theorie

Contact